Najava za EFT trening

Želiš da kroz svoju terapeutsku praksu uvek budeš u stanju da odgovoriš na sve terapeutske potrebe svojih klijenata i da njihove probleme rešavaš komforno, efikasno i trajno ili želiš da naučiš jednu od najefikasnijih metoda za samopomoć kako bi tvoje emocionalno zdravlje bilo odlično?

NAUČI EFT metodu na JEDINOJ SERTIFIKOVANOJ EDUKACIJI U SRBIJI!

EFT edukacija i sertifikacija
U Beogradu, 17, 18. i 19. februara
Vreme: od 11h do 19h svaki dan, sa pauzama

3 dana, 2 nivoa:

NIVO I – samopomoć, da shvatiš i osetiš kako EFT deluje, da naučiš da ga primenjuješ na sebi i tako budeš u stanju da potpuno očistiš svoj energetski prostor, kako bi tvoja terapija bila efikasnija.

NIVO II – sertifikacioni, za buduće EFT praktičare, ljude koji će napraviti revoluciju u energetskoj i alternativnoj terapiji u Srbiji. Terapeute koji će biti u stanju da svaki problem svog klijenta reše trajno, na najdubljem podsvesnom nivou.

Nakon završene obuke dobijaš internacionalno priznat EFT sertifikat, koji izdaje EFTMR Akademija u Londonu, jedina takva ustanova na svetu i postaješ deo svetske EFTMR zajednice.

Ovim otvaraš vrata ka daljem usavršavanju u oblasti energetske psihologije – Reprogramiranja matrice – od strane tvorca ove tehnike lično i osnivača EFTMR Akademije, Karla Dosona.

Kao i uvek do sada, zbog specifičnosti tehnike posebnu pažnju posvećujem svakome od vas, te je broj polaznika OGRANIČEN!

Cena:
Nivo I – 170 eura
Nivo II – 280 eura
Nivo I + Nivo II – 420 eura
Predavač: Sanja Ivanović,
dipl. psiholog, energetski psiholog, EFT trener, EFTMR praktičar

Možeš se prijaviti do 15.02. na e-mail: office@sanjaivanovic.rs

Veb sajt: www.sanjaivanovic.rsZakažite Vaš termin

error: Sadržaj je zaštićen!!