Centar za unapređenje zdravlja i preporod čoveka

Sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je počeo sa radom Centar za unapređenje zdravlja i preporod čoveka Alvita plus, gde možete da prekontrolišete i očuvate svoje zdravlje i pre same manifestacije bolesti, kao i da povratite balans na fizičkom, psihičkom, emocionalnom i energetskom nivou.

Program za korekciju bola i oblika čukljeva

Autorski program za tretiranje čukljeva, potvrđen iskustvima brojnih zadovoljnih korisnika.
U pitanju je neoperativni tretman na stopalima koji oslobađa bol u predelu zgloba palca, eliminiše crvenilo, upalu čukljeva, koriguje izgled stopala, smanjuje veličinu čuklja i popravlja celokupno držanje tela.
Koncept AllMax, Zaštićen u Institutu za intelektualnu svojinu u Beogradu pod brojem 0336/2019.

kriva kičma
Kriva kičma

Ako uzmemo u obzir da smo rođeni sa predispozicijom za dobro zdravlje, pitanje je šta nam se to desi u međuvremenu da ga izgubimo. Svakodnevne loše navike koje se prvenstveno odnose na sedeći način života (sedenje pred kompjuterom, u kolima), odustvo fizičke aktivnosti, loša ishrana. Sve su ovo razlozi koji dovode do poremećaja statike tela koji, ukoliko se na vrema ne sagledaju, mogu biti uzrok poremećaja na kičmenom stubu.

Bol u leđima

Najčesce se ljudi žale na bol u krstima koji odgovara regiji izmedju 5. lumbalnog i 1. sakralnog pršljena, kada se taj bol dalje širi na predeo kuka, niz potkolenicu, list noge, sve do spoljne strane stopala i malog prsta. Ukolikom postoji slabiji osećaj dodira u nozi sa naglašenim bolom u palcu, imamo povredu između 4. i 5. krsnog pršljena. Bolovi se obično pojačavaju pokretima i naprezanjima (kašalj, kijanje, smeh).

Rad sa decom (psihomotorni poremećaji)

Najveća radost svakog od nas su nasa deca. Energija radosti, deljenja, ljubavi, saosećajnosti, planiranja.

Plemenita osećanja koja čine da volimo život.

Svako odstupanje od toga dovodi nas u teskobu, bol, unutrašnji nemir, strah od budućnosti.

Sve više se rađa dece sa poremećajima u ponašanju, koordinaciji, snalaženju u svakodnevnim aktivnostima.

Dva oblika poremećaja sa kojima radimo su sindrom Cerebralne paralize i Autizam.

Program protiv depresije

Potrebno je prepoznati momenat kada se depresivno raspoloženje uvlači u naviku, tada već postoji rizik da se rodi depresija. Ona tada predstavlja kontinuirani, trajni osećaj bezvrednosti i bespomoćnosti uz osećaj krivice i poteškoća u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Kroz Bowen tehniku podstičemo telo na samoiscelenje i ravnotežu autonomnog nervnog sistema. Uobičajeno je da se nakon Bowena klijent oseća opuštenije, mirnije, zadovoljnije.

Anti age program

U toku života prolazimo kroz različite faze rasta i razvoja. Od malena se trudimo da porastemo i budemo veliki. Mislimo da će nam tada ceo svet biti na dlanu, očekujući manifestaciju svih svojih skrivenih i javnih ideja i prohteva.

Kao jedan cvet, i mi od pupoljka prolazimo faze do osušenog ploda ostavljajući nagoveštavajući trag postojanja.

Može li se taj tok zaustaviti? Da li je nekom uspelo da zaustavi vreme i postane bezvremen? Večan?

Zakažite Vaš termin

error: Sadržaj je zaštićen!!