Mladost je sama po sebi lepa!

Anti age program

anti age program

U toku života prolazimo kroz različite faze rasta i razvoja. Od malena se trudimo da porastemo i budemo veliki. Mislimo da će nam tada ceo svet biti na dlanu, očekujući manifestaciju svih svojih skrivenih i javnih ideja i prohteva.

A da li je baš tako?

Već posle 50 godine, mnogi su umorni i prve znake starosti primećuju na svojoj koži lica u vidu bora. Tonus mišića je slabiji i koža visi. Snaga da se projekti dovrše često izostaje, pa su nam potrebni suplementi da istrajemo do kraja.

Kao jedan cvet, i mi od pupoljka prolazimo faze do osušenog ploda ostavljajući nagoveštavajući trag postojanja.

Može li se taj tok zaustaviti? Da li je nekom uspelo da zaustavi vreme i postane bezvremen? Večan?

Sve one želje i maštanja u mladosti traže snagu akcije i jasne odluke da se ciljevi ostvare, a to je moguće kada nam je telo zdravo i jako. Razmena materija i informacija se odvija nesputano u punom potencijalu, a kao spoljni odraz snažne funkcionalnosti je zdrava koža i blistav ten. Snaga da ispunimo svoje planove nanovo inspiriše na dodatne akcije, pa često zavedeni takvim uspesima izgubimo pojam o vremenu. A ono neumitno gazi i prolazi. AGING… Mi bi da zaustavimo vreme i zauvek ostanemo mladi, lepi, zategnuti, jaki, zdravi..

Moderne tehnologije su osmislile veliki broj antiaging mašina da povrate elasticitet i tonus koži i mišićima. Kreme protiv bora se razlikuju po pakovanju ali još nijedna nije u stanju da nam vrati mladost.

A šta bi bilo ako bismo za trenutak zastali i pomislili na funkcije našeg tela i njegovu prirodnu samoregeneraciju? Podstaći telo da započne regeneraciju i povrati snagu vitalnim funkcijama je zadatak na koji se odvažuju oni koji veruju i znaju sta je moć samoisceljenja.

Bowen tehnikom telo se postavlju u ravnotežu iz koje telo najbolje zna šta mu je činiti po sistemu prioriteta. Satria Nusantara je indonežanski program samoregenracije koji za 12 dana podstiče telo na podizanja imunih snaga i detoksikciju ćelija kombinacijom posebnih tehnika disanja i ciljanih pokreta. Refleksologija lica na posebnim tačkama oslobadja tenziju organa i napetih mišića.

Na nama je da odvojimo dragoceno vreme za pozitivne promene.

Zakažite Vaš termin

error: Sadržaj je zaštićen!!