kaldejska numerologija

Kaldejska numerologija

Numerologija kao nauka o brojevima je kompleksna nauka koja se sastoji iz više oblasti. Jedna od njih je kaldejska numerologija.

Kaldeja je u starom veku bila deo Mesopotamije i to južnog dela (današnji Irak). Za Kaldejce se verovalo da su bili odlični numerolozi i čarobnjaci.

Kaldejci su verovali da svako slovo ima svoju zvučnu vibraciju i na osnovu toga se tumači.

Svako slovo ima svoj broj koji ga određuje.

Broj imena i prezimena koje dobijamo rođenjem naziva se broj karaktera.

Broj karaktera se dobija kada sva slova imena i prezimena (prezimena koje dobijamo rođenjem) prevedemo u brojeve, pa ukupan zbir svedemo na jednocifren broj. Na taj način dobijen broj se naziva broj karaktera.

Broj karaktera opisuje naš fizički i mentalni sklop, naš potencijal. Predstavlja naše unutrašnje sposobnosti, karakteristike i talente koje smo dobili, kao i zanimanja koja nas najviše privlače i u kojima možemo ostvariti puni kapacitet.

Svako od nas ima pozitivne i negativne aspekte svog broja karaktera. Svako je kroz svoj broj dobio lekcije koje u ovom životu mora savladati.

Pored toga, oovaj broj pokazuje i koliko smo spremni da spoznamo svoj potencijal i tragamo za svojom suštinom i svojim ciljevima.

Broj karaktera govori o tome koje su vase najveće sposobnosti, koji su pozitivni, a koji negativni aspekti vašeg karaktera, da li imate i da li prepoznajete svoje posebne potencijale dobijene rođenjem, kakvi su vam ciljevi i ambicije, koja zanimanja vas prirodno privlače, koje sklonosti imate, kakav vam je pristup životu, kakav vam je odnos prema novcu, partnerskim odnosima, kakvi su aspekti zdravlja, kakvi vas izazovi u životu čekaju.

Ukoliko želite, uvek možete od svog numerologa dobiti savet kako se nositi sa svojim brojem karaktera.

Srećno!

Autor: Vesna TrumbićZakažite Vaš termin

error: Sadržaj je zaštićen!!