lični broj 9

Lični broj 9 – mističan broj

Vladar ličnog broja 9 je planeta Neptun. Neptun u astrologiji predstavlja misticizam, spiritualnost, duhovnost i veru. Neptun se povezuje sa morem, platonskom i bezuslovnom ljubavlju. Lični broj 9 je simbol ispunjenja, početka i kraja, simbol kruga.

Mada se ljubav uvek prvo vezuje za lični broj 6, za lični broj 9 se može reći da govori i misli na najuzvišeniju ljubav, u bilo kom segmentu života. U obzir dolaze samo najbolja muzika, najlepša umetnička dela, najbolja hrana, najlepša putovanja. Lični broj 9 će odati priznanje samo onome što je najuzvišenije, najlepše i izaziva emocije.

Ukoliko podnosi neku žrtvu, to će se desiti radi dobra celog čovečanstva, a želja da pomaže ima neki univerzalni smisao.

Lična 9 je vezana za svoju prošlost i u svojoj prošlosti pronalazi uzroke i objašnjenja za sve što joj se u sadašnjosti dešava. U prošlosti je sputavala i gušila svoja osećanja, prihvatajući da je život sam po sebi težak i da je bolje biti posmatrač nego učesnik.

Budućnost lične 9 je dobra za razvijanje visokog stepena tolerancije i saosećanja prema ljudima, kao i svesti o radosti i lepoti života. Duhovnost je ono što će uvek imati veliku ulogu u njenom životu.

Za ličnu 9 se vezuju tajne i možete biti sigurni da o njoj znate samo ono što ona želi da otkrije o sebi. Nju zanima psihologija i psihološki aspekti ličnosti, način ponašanja u različitim situacijama. Nemojte se čuditi ukoliko budete predmet njenog testiranja, radi potvrdjivanja neke psihološke teorije ili neke lične spoznaje.

Slaganje sa drugim brojevima izgleda ovako:

  • jedinica nema strpljenja da joj neko zabada nos u lični život;
  • dvojka bi mogla da prihvati potrebu devetke da brine za nju i daje joj savete;
  • trojka bi se impulsivna kakva jeste, odmah okrenula i otišla svojim putem;
  • četvorka bi pokušala da napravi neku konkretnu akciju radi ostvarenja namere devetke;
  • petica bi u startu bila protiv svakog gušenja njene lične slobode;
  • šestica bi prihvatila nameru devetke i u tome videla priliku da pomogne;
  • sedmica bi se povukla u sebe i svoj svet i ne bi želela da saradjuje;
  • osmica bi preuzela stvar u svoje ruke i počela da radi na svoj način, totalno drugačiji od prvobitne namere devetke.

Ono što bi lična 9 trebalo da nauči je da prihvati ljude i okolnosti kakve jesu, da nauči da oprosti, zaboravi i pusti iz svog života ono što joj nije potrebno. Lepo bi bilo da otvori svoje srce, da nauči da voli i oprosti prvenstveno sebi.

Lična 9 može sebe pronaći u raznim profesijama (medicina, film, psihologija, filozofija, bilo koja forma služenja drugima, religija, okultizam). Kreativnost joj je prirodna.

Privlače je putovanja u prekookeanske zemlje, istraživanje prirode, proučavanje lekovitih trava, spravljanje raznih čajeva.

Sve lične 9 su vrlo primećene u društvu, iako ne vole biti u prvom planu. Kod njih nema kompromisa, ili je u pitanju prava ljubav ili je uopšte nema. Zato se ne boje da ostanu same, ukoliko ne pronadju pravu, idealnu ljubav. One su najtolerantnije od svih ličnih brojeva, nisu sebične i veliki su filantropi.

Poznate lične 9: Benjamin Franklin, Bill Gates, David Beckham, George Lucas, Russell Crowe, Sting.Zakažite Vaš termin

error: Sadržaj je zaštićen!!