Nipertrai - kombinacija fizičkog pokreta i mentalnog treninga

Nipertrai – kombinacija fizičkog pokreta i mentalnog treninga

Satria Nusantara – Nipertrai je kombinacija fizičkog pokreta i mentalnog treninga. Osnovan je 1985. u Yogyakarti od strane dr Maryanta kao terapijski program koji osnažuje telo, ali i duh, kombinujući sport i tradicionalne veštine Indonezije.

Ojačanim mišićima stomaka i nogu povratićete izgubljeni balans i popraviti posturu tela. Kroz program Nipertrai naučićete da osluškujete svoje telo.

U jedinstvu sa sobom, kroz veštinu zadržavanja daha, imate priliku da porastete za jedan stepen. Nemojte se iznenaditi ako vam dođu prilike koje dugo čekate. Ili ako vas konačno napuste neki marginalni ljudi u životu koji davno nisu na listi vaših prioriteta.

Nipertrai je prečica u duhovnom sazrevanju i most kojim lakše spoznajete greške spoticanja.

Ovaj program neophodno je raditi uz superviziju instruktora, jer je svaki pokret aktivacija određenih procesa u telu.

Za 12 dana rada na SEBI imaćete priliku da uvidite svoje negativne emocionalne kvalitete i odmah ih transformišete. Svesni pokret, propraćen dubokim udahom, osvetliće emocionalne blokade, a izdah će ih momentalno transformisati.

Činjenica da u ovim vežbama kombinujemo nekoliko jednostavnih funkcija u isto vreme zbunjuje mozak, čineći da se pokrenu nove sinapse između neurona. Zato je osnovni benefit ovakvog vežbanja – bolja pažnja, orjentacija u prostoru, jača inteligencija, fokusiranost, ali i drugačiji pogled na stvarnost.

Uobičajeno pitanje koje naši polaznici dobiju nakon završetka kursa je: Šta si to radila? Izgledaš potpuno drugačije, a nekako isto.

Nipertrai je način da povratite svoju snagu i svežinu bića. Potencijal koji ćete dobiti je nešto što vam pripada, ali ste zaboravili da ga pokrenete i koristite.

Kroz ovih 12 dana imaćete priliku da bolje upoznate sebe, svoje telo, svoje blokade i na jednostavan način ih transformišete za svoje i opšte najveće dobro.

Energetski test na poslednjem danu će vas iznenaditi i obodriti na dalja istraživanja. Nipertrai je je recept da prepoznate život kao čaroliju koja traži da bude otkrivena.Zakažite Vaš termin

error: Sadržaj je zaštićen!!