Numerologija ili nauka o brojevima

Na koji način brojevi utiču na naš život i da li imaju dublje značenje osim proste računice na koju se sveo civilizacijski egzistencijalni poredak?

Brojevi su svuda oko nas, ali i u nama. Imamo svoj lični broj, kuća u kojoj živimo nosi broj, imamo dva bubrega, 46 hromozoma, livadu od 5 ari, prijatelja na 1050 km od nas. Ovih 10 prstiju kuca po kompjuteru, ne 7 i onih 10 na nogama me nose svakodnevno kroz život, ne 8.

Numerologija nije samo prosto nauka o numeričkoj vrednosti broja. Ona čita njegovu vibraciju i oblikuje stvarnost koja je iz njegove strukture satkana. Ponekad se pogreši i pomisli da je numerologija puko prororostvo koje predviđa, ali ona je nauka koja usmerava, rasterećuje, upozorava.

Može se doživeti kao magija jer su je kroz istoriju znalci koristili u ezoterične i okultne svrhe, a njihova nasleđa kroz različite škole i danas se rado primenjuju u svim oblastima života. Od Vedskog računanja, preko Presijske skole i Kabale, danas je najviše rasprostranjen Pitagorin sistem numerologije.

Osnovu Pitagorinog učenja čini teorija da je broj ključ celog Univerzuma i da sve stvari oko nas i svi pojmovi koje koristimo u svakodnevnom životu imaju svoj broj i mogu se prikazati brojem. Svaki broj nosi svoju energiju i vibraciju, svoju karakteristiku.

Čovek sa svojom kombinacijom brojeva predstavlja jedinstvenu celinu. Numerologija može pružiti tumačenje brojeva i odnosa između brojeva, odnosno proporcije koje prave i dati odgovore na pitanja iz svih oblasti života.

Mozemo je koristiti za tumačenje životnih događaja i ciklusa, savetovanja ali i lični razvoj, preuzimanje uvida, duhovni rast.

Na koji način numerologija pomaže da otkrijemo dublje svoju suštinu i identitet?

Datum rođenja kao naš lični broj otkriće nam istine koje mogu da nam se dopadnu ili ne. Kombinacija brojeva i njihovo dešifrovanje se mogu koristiti u različite svrhe. G.Grabovoi je razvio tehnologije svesnim upravljanjem posebnim brojčanim kodovima i tako uveo novu medicinsku disciplinu kojom objašnjava Univerzum, ali i čoveka kao kariku nadsvesti.

Poreklo bolesti se kao takvo može dešifrovati detekcijom brojčanog niza i lečiti šifrom kao lekovitim arhetipom.

Neka vam jutro započne čarobnom kombinacijom brojeva u kom je svaki trenutak čarolija, a realnost ostvarena vizija.Zakažite Vaš termin

error: Sadržaj je zaštićen!!